Пропозиції
Спекотні знижки на Škoda Karoq Спекотні знижки на Škoda Karoq

Спекотні знижки на Škoda Karoq

Від сьогодні Škoda Karoq можна придбати зі знижкою до 122 000* грн. Спеціальна пропозиція діє у період з 1 травня 2024 до 31 травня 2024 року або до останньої наявної моделі. 

 

Надійний міський кросовер Škoda Karoq вже встиг стати улюбленцем серед українських автомобілістів через свою практичність та функціональність: надзвичайно комфортний за містом завдяки системі динамічних шасі та практичний у міських заторах завдяки економічному розходу палива, має просторий салон та таку необхідну функцію як клімат контроль. 

 

Серед інших переваг Karoq – найсучасніші системи допомоги водію: Travel assist, легка парковка, асистенти безпеки та світлодіодні фари. 

 

Крім того, Škoda Karoq збирається на українському автомобільному заводі в Соломоново, Закарпатська область. За цей час було зібрано 5 031 автомобіль цієї моделі, 1 987 з яких від початку повномасштабного вторгнення. 

 

Аби якомога більше українців мали можливість придбати Škoda Karoq за приємною ціною, компанія «Єврокар» надає знижку на модель з характеристиками 1,4 TSI 110 кВт (150 к.с.) 8AQ у комплектації Ambition до 122 000 грн, у комплектації Style знижка до 105 000 грн. 

 

** Пропозиція діє у мережі дилерських підприємств Skoda з 1.05.2024 року до 31.05.2024 (або до реалізації останнього автомобіля) на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім тимчасово окупованих територій Донецької, Запорізької, Луганської та Херсонської областей та Автономної Республіки Крим. Розмір вигоди при придбанні автомобілів Škoda Karoq 1,4 TSI 110 кВт (150 к.с.) 8AQ  в комплектації Ambition та Style, розрахований від рекомендованої роздрібної ціни станом на 1.05.2024 року. Сума вигоди в гривні змінюється прямо пропорційно зміні офіційного курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати. Детальна інформація про рекомендовані роздрібні ціни й співвідношення розміру знижки до попередньої вартості на сайті - www.skoda-auto.ua.