Пропозиції
Спеціальні ціни на флагманський кросовер Škoda Kodiaq Спеціальні ціни на флагманський кросовер Škoda Kodiaq

Спеціальні ціни на флагманський кросовер Škoda Kodiaq

Оголошено спеціальні ціни на обмежену кількість кросоверів Škoda Kodiaq 2024 модельного року, доступних зі складу в Україні. Починаючи з 12 лютого Škoda Kodiaq 2024 модельного року можна придбати зі знижкою 38 тис. грн*.

 

Знижка 38 тис. грн* діє на автомобілі Škoda Kodiaq 2,0 TSI 132кВт (180 к.с.) 7DSG 4x4; 2,0 TDI CR 110кВт (150 к.с.) 7DSG 4x4 в комплектації Ambition, Style, L&K і Sportline,  а також 2,0 TDI CR 147кВт (200 к.с.) 7DSG 4x4 в комплектації Style, L&K і Sportline. Пропозиція доступна для обмеженої кількість автомобілів, які знаходяться на складі в Україні.

 

Оновлений Škoda Kodiaq був презентований у 2021 році, майже через п’ять років після випуску першої моделі. Автовиробник зробив його дизайн ще більш виразним, удосконаливши також аеродинаміку автомобіля. Škoda Kodiaq стандартно оснащується Full LED оптикою та опціонально – матричними фарами. Задній спойлер, пофарбований у глянцевий чорний колір, візуально подовжує корпус Kodiaq. В ансамблі з боковими «плавничками», чию конструкцію було запозичено з авіабудування, він покращує загальну аеродинаміку автомобіля, знижуючи викиди СО2. Задні ліхтарі оновленого Kodiaq мають вже знайому кристалічну структуру, виконані повністю у технології Full LED, встановлюються навіть у базовій комплектації та оснащуються динамічними покажчиками повороту.

 

Приладова панель і дверні карти оздоблені декоративними накладками, що імітують матовий алюміній у комплектації Ambition або мають геометричний малюнок у комплектації Style. Версії Style та L&K мають спортивні хромовані дверні ручки. Внутрішнє світлодіодне освітлення охоплює також простір для ніг водія і переднього пасажира і включає десять кольорових схем. Відділення для речей у передніх дверях підсвічується білим світлом, а при відкритті дверей водія чи переднього пасажира на землю поряд з автомобілем проектується логотип Škoda. Світлодіодне освітлення салону для версій Style, L&K і Sportline є частиною стандартного оснащення.

 

Цифрова панель приладів з 10,25-дюймовим дисплеєм та чотирма варіантами оформлення доступна у якості опції для всіх комплектацій. Власники Kodiaq версії Sportline мають можливість обрати додатковий варіант оформлення цифрової панелі – Sport. Набір систем допомоги включає покращену версію системи Crew Protect Assist (проактивний захист водія та переднього пасажира), що реагує на транспортні засоби, які загрожують наїздом ззаду.

 

Вихід Kodiaq у 2016 році поклав початок успішній кампанії з продажів кросоверів Škoda. Завдяки виразній мові дизайну і прекрасному співвідношенню ціни і якості, цей автомобіль відразу підкорив серця покупців, автомобільних експертів і преси. Як символ універсальності та інновацій, Škoda Kodiaq завоював серця понад восьмисот тисяч клієнтів на шістдесяти ринках по всьому світу і отримав численні престижні нагороди.

 

*  Пропозиція діє з 12.02.2024 року і до 30.04.2024 року (або до реалізації останнього автомобіля) на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім тимчасово окупованих територій Донецької, Запорізької, Луганської та Херсонської областей та Автономної Республіки Крим. Розмір вигоди при придбанні автомобілів  Škoda Kodiaq 2,0 TSI 132кВт (180 к.с.) 7DSG 4x4; 2,0 TDI CR 110кВт (150 к.с.) 7DSG 4x4 в комплектації Ambition, Style, L&K і Sportline,  а також 2,0 TDI CR 147кВт (200 к.с.) 7DSG 4x4 в комплектації Style, L&K і Sportline  розрахований від рекомендованої роздрібної ціни станом на 12.02.2024 року. Сума вигоди в гривні змінюється прямо пропорційно зміні офіційного курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати. Детальна інформація про рекомендовано роздрібні ціни і співвідношення розміру знижки до попередньої вартості на сайті - www.skoda-auto.ua.